Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ
Πρώην Διοικητής της Διώξης Αρχαιοκαπηλείας , αστυνομικός Διευθυντής Γιώργος Γληγόρης ,ετών 45 , Ζούσε σε ένα δυάρι στου Γκύζη και κυνηγούσε αρχαιοκάπηλους.
Είναι αυτός που άνοιξε το φάκελο του ιδιωτικού Μουσείου ΓΚΕΤΙ , που αράχνιαζε πολλά χρόνια,έπεισε το Αμερικάνικο Ιδρυμα να επιστρέψει ΧΡΥΣΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΙ,που το υποδέχτηκε ο Πρωθυπουργός στις 29 Μαρτίου 2007.
Είναι αυτός που με έρευνα στην εξοχική κατοικία στην Πάρο , της Μάριον Τρού , εντόπισε αδήλωτες αρχαιότητες (μετά απο 2,5 χρόνια δεν έχει προσδιοριστεί η δίκη )
είναι αυτός που με τη συμβολή του έγινε ο επαναπατρισμός του Χάλκινου Μακεδονικού Κρατήρα απο την αμερικανίδα Σέλμι Γουάιτ και της μαρμάρινης Λυκήθου απο τον Ελβετό αρχαιοκάπηλο Ντέιβιντ Κάν , είναι αυτός που ανακάλυψε την υπόθεση της Σχοινούσαςκαι προκάλεσε σεισμό , σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο.
Ολα καλά ,έκανε όμως ένα λάθος ,έκανε καλά τη δουλειά του,με αποτέλεσμα να θιγούν
επιφανή μέλη της αθηναϊκής κοινωνίας ,άρχισαν οι γκρίνιες , οι διαμαρτυρίες και οι πιέσεις.
Αποτέλεσμα ο Άξιος αστυνομικός να μετατεθεί στη Λευκάδα ...( και να διαλυθεί ένα τεράστιο δίκτυο πληροφοριών)όπου ενεπλάκη σε τροχαίο και να χάσει τη ζωή του μαζί με 4 άλλα άτομα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: