Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Μετά απο πλύμηνη απουσιά ,χθες Παρασκευή , μου επεφύλαξε μια έκπληξη ΄
βρέθηκα ,μετά απο πρόσκληση σε μια καλή παρέα .

πάντα ήθελα να βρεθώ με τους επώνυμους blogers αλλά περισσότερο να γνωρίσω και τους ανώνυμους blogers,για καλή μου τύχη , βρέθηκα και με τα δύο μέρη , διαπίστωσα πως είναι όλοι επώνυμοι , η έκλπηξη μου ήταν ευχάριστη, όλα νεα παιδιά , και προ πάντων με νέες ιδεές και απόψεις αλλά και ευχάριστοι στη παρέα ,ευχάριστη και η παρουσία μιας νέας και ωραίας κυρίας , πέρασα πάρα πολύ ωραία , το τσίπουρο λύνει ως γνωστόν τις γλώσσες ,θέλω να ξαναβρεθώ μαζί τους.
σήμερα το πρωί επισκέφθηκα όλων το bloggς , περίμενα να διαβάσω τις απόψεις τους για τη συνάντηση , δυστυχώς μεθυσμένοι απο το χθεσινό καλό περιβάλλον που βρέθηκαν ,δεν έχουν ασχολήθεί ? και θυμήθηκα κάτι που είπε ένα απο τους παριστάμενους ότι θα πήγαινε κατευθείαν στην δουλειά , αγαπητέ Μανδραγόρα έτσι συμβαίνει κάθε φορά που .. λείπει η γάτα απο το σπίτι.
σας ευχαριστώ όλους θέλω να τα ξαναπούμε.

5 σχόλια:

Makiaveli είπε...

Φίλε Γιάννη, εμείς σε ευχαριστούμε για την τόσο ευχάριστη παρέα σου, για το γέλιο και την ωραία συζήτηση και όπως διαπίστωσες, είμαστε περισσότερο άνθρωποι του οινοπνεύματος, παρά του πνεύματος!!!

Εις το επανιδείν συντομα!

Λευτέρης Χαμαλίδης είπε...

Φίλε Γιάννη, καταρχήν σ' ευχαριστούμε που συμμετείχες σ' αυτή τη μικρή συγκέντρωση που διοργανώσαμε για να τα πούμε όλοι οι bloggers από κοντά.
Αν θυμάσαι, εξουσιοδοτήσαμε όλοι εσένα μόνο να κάνεις ανάρτηση για τη συνάντησή μας.
Μάξιμε... το οινόπνευμα όπως αποδείχθηκε το αντέχουμε.
Είμαστε όμως αχόρταγοι και στις αναλύσεις μας...

Χρήστος Χαρακοπίδης είπε...

Φίλε Γιάννη,
Σε εξουσιοδοτήσαμε να δημοσιοποιήσεις τα πρακτικά της συνάντησης και να μεταφέρεις το κλίμα της.
Πράγματι ήταν μια σημαντική συνάντηση για μένα. Είναι πολύ ωραία η συζήτηση απογυμνωμένη από πολιτικές σκοπιμότητες και ιδεοληψίες σε μια παρέα που αντιπροσώπευε ολόκληρο το πολιτικό φάσμα, όλες τις ηλικίες, το φύλο, ετερόκλητες επαγγελματικές ομάδες.
Φυσικά και θα ξαναβρεθούμε σύντομα. Κατά πάσα πιθανότητα στον αποστακτήρα για το καινούργιο τσίπουρο (Σοφικό). Να είστε σε ετοιμότητα για τις 12-12-09.

Ανώνυμος είπε...

28 Νοεμβρίου 2009 7:22 π.μ.

αχορταγοι και στο φαΐ θα έλεγα λευτερη

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΙΑ bloger ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΟΠΙΔΗ, ΣΑΝ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟΣ